REFERENCER + INSTA GLØD

“Jeg har døjet med dårlig ryg (lænden) igennem det meste af mit liv og det kulminerede for godt 5 år siden med adskillige diskusprolabser, hvor jeg blev opereret for en af dem. Efter knap 4 år kunne jeg endelig vinke farvel til de mén, jeg havde fået af operationen og de senfølger, de havde medført. Da smerterne, stivheden og den manglende mobilitet dukkede op igen, så valgte jeg at gå i behandling hos Ida. Efter hver behandling var jeg kortvarigt i klar bedring og efter 6 behandlinger var smerter og stivheden fuldstændig væk og jeg var tilbage på fuld mobilitet. Det var tydeligt for mig, at behandlingen arbejdede langsigtet og at det gik langsomt fremad men klart fremad. Så nu er jeg i fuld gang med træning og løb igen. TAK ”


Rasmus

6 behandlinger

“Jeg startede hos Ida efter et længere forløb hos en ortopædkirurg med store smerter i mit venstre knæ, der forhindrede mig i løb og træning. Jeg blev scannet og fik binyrebarkhormon indsprøjtet med jævne mellemrum. Det lindrede, men kun kortvarigt, og til sidst måtte jeg give op, da jeg fik af vide at en operation meget lidt sandsynligt, ville kunne skabe en betydelig bedring. Jeg gik derfor til Ida med en hvis skepsis! Men mærkede straks både grundighed, kompentencer og nysgerrighed ift forståelse af, den for mig, lidt diffuse smerte og betændelsestilstand, jeg havde i knæet.Allerede efter første behandling blev smerterne mindsket. Det holdte i første omgang nogle timer, men fra gang til gang blev timerne til dage - og uger, for til sidst helt at forsvinde. Ida fulgte tæt op hver gang på udviklingen, og sikrede under behandlingen ved hver nål, der blev sat, at alt var som det skulle være. Et tillidsfuldt og trygt rum at være i, selv når nålene skal grundigt ind Behandlingen ved Ida har gjort, at jeg nu kan løbe og træne frit uden smerter og muren og betændelse i knæet efterfølgende, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for!”


Louise

7 behandlinger

“Kære Ida, TUSIND TAK!

Som mange andre kvinder kunne jeg ikke få orgasme når jeg var sammen med mine partnere i gennem mit liv. Jeg fik ÉN behandling med et sæt nåle på tape og aktiverede punktet der sad ved øret, og idag får jeg orgasmER når jeg er sammen med min kommende mand. Så endnu engang TUSIND TAK Ida"


Isabella

1 behandling