PRISER & INFO GLØD

Priser

Jeg er RAB registreret akupunktør og du kan derfor få / søge tilskud til dine behandlinger. 


Akupunktur, 45-60 min: 600 kr. pr. behandling. Klippekort 6 behandlinger: 3.000 kr. 

AcuBeauty / Kosmetisk Ansigtsakupunktur, fuld behandling,  80 min: 900 kr. pr. behandling. Klippekort 10 behandlinger: 7.500 kr.

AcuBeauty / Kosmetisk Ansigtsakupunktur, 1 område, rynkeforebyggende: 40 min: 600 pr. behandling. Klippekort 6 behandlinger: 3.000 kr.

AR behandling, 45-60 min: 600 kr. pr. behandling. Klippekort 6 behandlinger: 3.000 kr.

Lifting Gua Sha, 80 min: 950 kr. pr. behandling. Klippekort 10 behandlinger: 8.500 kr.

Myggestik (anti) behandling: 20 min: 300 kr. pr. behandling. Klippekort 5 behandlinger: 1.250 kr.

NADA,  siddende (fællesrum), 40 min: 125 kr. pr behandling. Klippekort 10 behandlinger: 1.000 kr.

NADA, liggende (solo), incl. ASP permanål i Shenmen hvis nødvendigt, 40 min: 250 kr. pr behandling. Klippekort 10 behandlinger: 2.000 kr.

AMD, samlet forløb på 2x10 behandlinger: 9.000 kr.

Abonnement: 1 behandlinger pr. måned* i et år: 4.000 kr. Du sparer 3.500 kr ift hvis du havde købt enkeltbehandlinger. *Behandlingen skal benyttes indefor den pågældende måned - ellers mistes den. Abonementet er privat og kan ikke deles.


Kæreste/ægtefælle/veninde-rabat: Vil I have behandling samtidig* og i samme rum, så lav en forespørgsel om dette på mail eller sms  Der gives 20% samlet rabat. *Gælder ikke Lifting Gua Sha samt NADA fællesrum behandlinger. Der gives ikke yderligere rabat på klippekort, men klippekort kan benyttes.


Mine priser reguleres hver den 1. januar.


Akutte tider

Akutte tider (udenfor åbingstid), Akupunktur: 2.000 kr. pr. behandling. Sms: 61400013 (opkald besvares ikke).

Har du en nyopstået sygdom, skal du selvfølgelig ALTID gå til din egen læge først.


Tilskud

Jeg er RAB registreret akupunktør og du kan derfor få / søge tilskud til dine behandlinger.


Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til akupunkturbehandlinger (foretaget af en RAB registreret behandler).

.

Typisk får man et tilskud på kr. 115,- til den første behandling og kr. 75,- til de hver af de efterfølgende 8 behandlinger. Læs mere her

Jeg indberetter til Sygeforsikringen Danmark.


De fleste private sundhedsforsikringer dækker akupunkturbehandlinger (foretaget af en RAB registreret behandler).
Har du en privat sundhedsforsikring (tjek med din arbejdsplads), skal du kontakte forsikringen direkte og fortælle dem, hvad du ønsker at blive behandlet for. Så vil de fortælle om de dækker behandlingen.


Antal behandlinger

”Hvor mange behandlinger skal jeg have?” er et ofte stillet spørgsmål. Akupunktur er yderst effektivt og kan være et ”quickfix”, men hvis resultatet skal være blivende, kræver det oftest flere behandlinger. 


Er der ændring efter første akupunkturbehandling, ved vi, at akupunktur med 90% sikkerhed kan hjælpe dig. De fleste af mine klienter kommer til en første behandling og køber efterfølgende et 6-turs klippekort. Flere vælger derefter et årsabonnement med en månedlig behandling, da de har oplevet hvad akupunktur gør for deres generelle helbred, velvære, gnist & GLØD.


Du skal forvente at have 5-6 akupunkturbehandlinger tæt efterfølgende hinanden for at få et optimalt resultat. Dette har vist sig at være mest effektivt. Behandlingerne forstærker og akkumulerer hinanden. For nogle er det nok, og for andre skal der flere behandlinger til. 

Efterfølgende kan nogle lidelser altså kræve flere behandlinger eller opfølgende behandlinger, fx 1 gang månedligt.

Har du ikke har mærket nogen som helst effekt efter 5 behandlinger, anbefaler jeg , at vi stopper forløbet. Langt de fleste vil dog have en positiv mærkbar effekt efter et par behandlinger, ofte allerede efter første.


Ved øjensygsommen AMD skal der 2x10 behandlinger til over 2 uger. Dvs. 2 behandlinger dagligt med 1 times pause imellem, 5 dage x 2 uger.


Læs mere om behandlingsforløbene for

AcuBeauty / Kosmetisk Ansigtsakupunktur

Ar behandling

Lifting Gua Sha

NADA


På dagen

Kom gerne så tæt som muligt på din bookede tid. Jeg tilstræber mig at være præcis. Jeg har mange (glade) klienter jeg gerne vil nå at hjælpe.

Drik rigeligt med vand både før og efter behandlingen.

Hav gerne løstsiddende tøj på. 

Kom gerne uden make-up, hvis du kommer til ansigtsbehandling (du kan evt lægge ny, inden du forlader lokalet).


Betaling

Betaling (kontant, via mobilepay eller klippekort) klares af inden behandlingen. Det giver dig mere ro til at vågne stille op, klæde dig på, smutte afsted i ro og mag osv, efter endt behandling.

Afbudspolitik

Du modtager en reminder om din bookede tid dagen før behandlingen. 

Skulle du være forhindret,  så husk at melde afbud i god tid, så jeg har mulighed for at afsætte din tid til anden klient, som måske er på venteliste.

Du kan melde afbud ved at anmode om aflysning på "Din side", når du er logget ind på bookingsiden.

Jeg tilstræber mig at være præcis. Jeg har mange (glade) klienter jeg gerne vil nå at hjælpe og et stramt tidsskema. Og jeg respekterer din tid.

Kom til tiden. Er du mellem 5-10 min. forsinket til din aftale, kan jeg ikke garantere, at vi kan nå den fulde behandling, men jeg vil gøre mit absolut bedste. 

Jeg forbeholder mig retten til opkrævning på 100% af den bookede aftales pris ved udeblivelse samt ved aflysning senere end 24 timer før booket behandling. 


Jeg glæder mig til at se dig næste gang. Book en ny aftale her. Vi ses.